Ruimtes

Grote zaal

Het Hofke van Marijke beschikt over een grote zaal, met podium, voor grootschaligere evenementen tot 500 personen. De zaal is voorzien van een geluidsinstallatie, tv schermen of beamer voor presentatie en kan indien gewenst gesplitst worden in twee zalen indien de groepen kleiner zijn. 

Foyer

Het Hofke van Marijke beschikt over een mooie open ruimte (foyer) met bar waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan kaartavonden, spellenavonden en andere gezellige activiteiten. In deze ruimte is tevens een biljart tafel aanwezig en een presentatie TV scherm voor informatieve avonden. 

De Huiskamer

De huiskamer (voormalig woonkamer familie van Doorne) is perfect voor het houden van een vergadering tot max 12 deelnemers. Wij kunnen zorgen voor een beamer voor presentaties. 

Kantoor Toeternietoe

Deze kantoorruimte is vernoemd naar de gelegenheidskapel Toeternietoe. Dit kantoor biedt biedt de mogelijkheid om te vergaderen met een groep tot 8 personen. 

Speel-o-theek

Deze ruimte die vernoemd is naar 1 van de vaste gebruikers en biedt de mogelijkheid om te vergaderen met een groep tot 8 personen. Op verzoek kan voor deze ruimte een beamer geleverd worden. 

Vergaderzaal

Op de eerste verdieping van het voormalig woonhuis van de familie van Doorne beschikken we over een vergaderzaal waar een groep tot 16 personen terecht kan. Op verzoek kan voor deze ruimte een beamer geleverd worden. 

Workshop ruimte

Op de eerste verdieping van het voormalig woonhuis van de familie van Doorne zijn we op dit moment een ruimte aan het renoveren die straks prima geschikt is voor het verzorgen van diverse workshops. In deze ruimte is ook een wastafel beschikbaar voor creatieve workshops die onder andere water nodig hebben. Op verzoek kan een beamer geleverd worden. 

Speelzaal

Perfecte ruimte voor activiteiten waarin beweging een belangrijke rol vervult. Groter groepen kunnen hier bijvoorbeeld diverse beweegactiviteiten organiseren.