Onze gebruikers

Hieronder treft u het schema van onze vaste gebruikers.

Hieronder treft u de eerste voorbeelden hoe we u als vereniging of stichting willen presenteren. Binnenkort beschikken we ook over een nieuwe workshop ruimte. Informeer naar de mogelijkheden.

Kennismaken

Instuif 't Hofke

Jongerensoos met leuke activiteiten voor de jeugd in de Sint Jozefparochie.

KBO St. Jozef

Bond voor ouderen uit de St.Jozefparochie 

Speel-o-theek

Bij Speelotheek Leentjebuurt kun je leuk en leerzaam speelgoed lenen!

Scouting St. Jozef

Deze gezellige Scoutinggroep is al sinds 1955 actief in de Sint Jozef Parochie in Deurne.

LineDance De Hei

Elke maandagavond Country Line Dance. Er geldt een wachtlijst. Voor meer informatie stuur een bericht naar [email protected]

Repair Café

 In plaats van spullen weg te gooien, kun je ook proberen ze te repareren. Het repaircafe beschikt over vrijwilligers die je hierbij kunnen helpen. 

Koor Invite

 Invite repeteert elke woensdag van 19.45 tot 21.00 uur, met uitzondering van de vakanties. Je bent van harte welkom om te komen luisteren of met ons mee te zingen! 

De Levensboom

Christelijke gemeente de Levensboom organiseert elke zondagochtend om 10:00 uur een kerkdienst om samen te zijn. 

Buurtkamer

Het initiatief is bedoeld voor ouderen uit Deurne, die wekelijks in het Hofke van Marijke kunnen aansluiten op donderdagochtend om gezellig bij elkaar te zijn. Aanmelden is niet nodig.

ORO Dagbesteding

Lijkt het je leuk om samen te breien, haken of borduren? Wil je graag rustig werken? Dan is werkpost Hofke van Marijke iets voor jou. Het leuke is dat je er veel mensen ontmoet.

Taji Chi

Taiji is specifiek gericht op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit. Door het beoefenen van taiji voel je je na verloop van tijd fitter, krijg je een soepeler lichaam en lukt het je beter om je te concentreren.

Padam Percussie

Padam-percussie is een groep muzikanten die je met hun enthousiasme laat genieten van hun swingende trommelmuziek. Bezoek ons in de onevenweken op dinsdagavond.

Dansgroep Marije

Elke dinsdagavond klinken er prachtige klanken uit de grote zaal bij Hofke van Marijke. Je waant je in de Balkan; Griekenland, Bulgarije, Turkije, Armenië, Hongarije…Maar ook Israël, Engeland.

V.V. Kanexo

Elk jaar organiseren wij 7 ledenbijeenkomsten, een algemene jaarvergadering, een jaarlijkse feestavond, volièredag, lezingen, tafelkeuringen en incidentele dagjes uit (bij voldoende belangstelling).

CV de Heikneuters

Carnavalsvereniging De Heikneuters zorgen sinds 1962 voor een gezellig carnavalsfeest in de wijk Sint Jozefparochie. In de periode tussen 11 november en eind maart vinden er diverse activiteiten plaats. 

 

Heilight Parade

 De Heilight Parade is een lichtjesoptocht in de Sint-Jozefparochie, sinds 2007 jaarlijks terugkeert en plaats vindt 4 weken na carnaval (halfvasten) op zaterdagavond. 

U als gebruiker ook op deze pagina

Lever een foto aan, korte omschrijving en de link naar uw website of facebookpagina en wij zorgen ervoor dat u op deze pagina vermeld wordt.